Ο Τζόλα θέλει να αναλάβει την Τσέλσι

Ο Τζιανφράνκο Τζόλα εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, παραδεχόμενος πάντως ότι αυτό είναι απίθανο.

Ο Τζιανφράνκο Τζόλα εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, παραδεχόμενος πάντως ότι αυτό είναι απίθανο. Οι «μπλε» βελτιώθηκαν υπό την καθοδήγηση του «υπηρεσιακού» προπονητή, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, ενώ η υποστήριξη για την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αυξάνεται, εν τούτοις το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου παραμένει αμφίβολο, αφού ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσε ένα μεγαλύτερο όνομα για τον πάγκο της ομάδας του, με τους Πεπ Γκουαρντιόλα, Λοράν Μπλαν και Ντιντιέ Ντεσάμπ να αποτελούν τους «εκλεκτούς» του.
 
Σήμερα ο Τζόλα, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια στην Τσέλσι, εξέφρασε απερίφραστα το ενδιαφέρον του, αναγνωρίζοντας πάντως την καλή δουλειά του Ντι Ματέο. «Στην Τσέλσι; Θα ήμουν υποκριτής, αν έλεγα ότι δεν θέλω τη δουλειά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό» δήλωσε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε: «Ως οπαδός της Τσέλσι, θέλω πάντα η ομάδα να είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια, όπως συμβαίνει τώρα με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο». Ο Τζόλα είχε αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το 2003 και αργότερα πέρασε δύο χρόνια στη Γουέστ Χαμ, στην πρώτη και μοναδική δουλειά του ως μάνατζερ ομάδας, πριν αποχωρήσει το 2010.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.