Ποιος είναι ο μυστηριώδης κακός του νέου παιχνιδιού Spider-Man; – E3 2018

Ας δούμε τις πιθανότητες σύμφωνα με τα κόμικ.Η παρουσίαση της Sony στην E3 2018 μάς έδωσε μια νέα...

Ας δούμε τις πιθανότητες σύμφωνα με τα κόμικ.

Η παρουσίαση της Sony στην E3 2018 μάς έδωσε μια νέα ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι Spider-Man της Marvel για το PS4 από την Insomniac Games, με νέο gameplay υλικό και λίγες πληροφορίες από την πλοκή. Παρομοίως με το κόμικ “The New Avengers: Breakout”, ο Electro επιτίθεται στην φυλακή υπερκακών, γνωστή ως Raft, με στόχο να ελευθερώσει όλους τους κακοποιούς. Λίαν συντόμως, δίπλα του στέκονται οι Rhino, Scoprion, Vulture και Mister Negative που… “σπάνε” τον Spider-Man στον ξύλο. Χτυπημένος και ηττημένος, ο Spider-Man γυρνάει κι βλέπει έναν μυστηριώδη κακό λίγο πριν το βίντεο τελειώσει, αφήνοντας μας με την απορία ποιος είναι αυτός ο μεγάλος κακός που τον εξέπληξε.

Εκτός από μερικές βασικές πληροφορίες της πλοκής δεν φαίνεται να δόθηκαν πολλά στοιχεία, αλλά αν κάτσεις και αναλύσεις λίγο παραπάνω το trailer και ξεψαχνίσεις το διαδίκτυο, όλο και κάτι παραπάνω μπορείς να ανακαλύψεις.

Ας δούμε λοιπόν, τις μαντεψιές του IGN…

Ξεκινώντας ας δούμε τι γνωρίζουμε ήδη.

  • Ο Spider-Man αναγνώρισε τον κακό και φάνηκε έκπληκτος, μπερδεμένος και λίγο πληγωμένος γι’ αυτό που είδε. Οπότε μάλλον είναι κάποιος με παρελθόν και στενή σχέση με τον Peter Parker.
  • O Electro λέει ότι αυτός ο κακός έφτιαξε την στολή του αλλά και των Scorpion, Rhino και Vulture – οπότε είναι κάποιος με υψηλές τεχνολογικές γνώσεις ή πολλά χρήματα και πόρους ώστε να φτιάξει κάτι τέτοιο.
  • Όταν ο αντίπαλος αυτός φτάνει εκεί, ένα δυνατό φως ξεχωρίζει κι αν ακούσεις προσεκτικά υπάρχει στο παρασκήνιο κάποιος μηχανικός ήχος, που μάλλον σημαίνει ότι κι αυτός έχει κάποιου είδους στολή ή τεχνολογία.
  • Μια ανάρτηση στο blog του PlayStation επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτήρας είναι σίγουρα κάποιος αντίπαλος, οπότε απορρίπτονται οι θεωρίες ότι θα μπορούσε το άτομο που δεν βλέπουμε να είναι σύμμαχος.
  • Τον Φεβρουάριο, η Insomniac έκανε tweet ότι δεν υπάρχουν symbiotes στο παιχνίδι, άρα αυτό αποκλείει τους Venom και Carnage.
  • O Mister Negative λέει στους άλλους κακοποιούς, “Να θυμάστε, αυτός είπε να μην τον σκοτώσουμε”, το οποίο επιβεβαιώνει ότι είναι γένους αρσενικού και ότι παίρνουν εντολές από αυτόν.
  • Επίσης, έχουμε ήδη δει τους Kingpin και Shocker οπότε δεν μπορεί να είναι κάποιος από αυτούς και να τον κρύβουν.

Mε αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, ας δούμε τι μπορούμε να μαντέψουμε στο παρακάτω γκάλερι.


Το Spider-Man θα κυκλοφορήσει στο Playstation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.