Ρυθμιστής ο Φινμπόγκασον

Το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό θα κρίνει το αν θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση επιθετικού τον προσεχή Ιανουάριο.

Το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό θα κρίνει το αν θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση επιθετικού τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Ισλανδός επιθετικός φέρεται να θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει πως πρώτη του επιλογή για την γραμμή κρούσης των νταμπλούχων Ελλάδος είναι ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες στον Φινμπόγκασον και στο μέλλον, όμως αν ο παίκτης ζητήσει να αποχωρήσει από τους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια από αυτές είναι ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο επιθετικός του Ηρακλή αρέσει στους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι παρακολουθούν τις εφετινές του εμφανίσεις στον «Γηραιό». Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλα ονόματα στη σχετική λίστα των «ερυθρολεύκων». Πάντως, μέχρι στιγμής δε φαίνεται τάση αποχώρησης από τον Φινμπόγκασον, παρά το ενδιαφέρον των Βέρντερ Βρέμης, Σέλτικ, Στόουκ Σίτι και Αμβούργου, για την απόκτησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.