Η πρόκριση μετράει… (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα... χρειάστηκε κόντρα στην Μπράιτον, αλλά χάρις στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Ρομέρο, πέρασε στην ημιτελική φάση του αγγλικού κυπέλλου, με νίκη 2-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… χρειάστηκε κόντρα στην Μπράιτον, αλλά χάρις στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Ρομέρο, πέρασε στην ημιτελική φάση του αγγλικού κυπέλλου, με νίκη 2-0.

Μέτρια η Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο στο χιονισμένο Ολντ Τράφορντ, είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό πάνω από 60%, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κρουλ. Το δοκάρι πάντως έσωσε τον Ολλανδό γκολκίπερ στο 32′ σε πλασέ του προωθημένου Σμόλινγκ, ενώ 5 λεπτά αργότερα η σέντρα του Μάτιτς βρήκε αφύλακτο τον Λουκάκου και ο Βέλγος πέτυχε το 12ο γκολ του σε 11 αναμετρήσεις του FA CUP, ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την Μπράιτον, αλλά ο Λοκάντια σε τρεις περιπτώσεις βρήκε απέναντί του τον εξαιρετικό Ρομέρο. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν, η Γιουνάιτεντ πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά του Μάτιτς στο 84′, «καθαρίζοντας» την πρόκριση. Ο Μουρίνιο που άκουσε πολλά μετά τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη, θα ακούσει ακόμη περισσότερα για τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του και την αδυναμία παραγωγής φάσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.