«Ο Αρης στο λαό του»

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Αρης - Ενότητα» του Παναγιώτη Στεφανίδη, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Αρης – Ενότητα» του Παναγιώτη Στεφανίδη, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Αναλυτικά:  
«Επιλέγουμε τον ως τίτλο της σημερινής ανακοίνωσης, τον ίδιο τίτλο που βάλαμε και στην προηγούμενη καθώς όσο περνάει ο καιρός η συγκεκριμένη φράση γίνεται όλο πιο επίκαιρη και αναγκαία.

Τον Μάϊο του 2011 αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, διότι από αυτά που βλέπαμε, ανησυχούσαμε έντονα για το μέλλον της και δυστυχώς τα όσα ακούστηκαν από το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ στην τελευταία έκτακτη γενική συνέλευση μας δικαίωσαν. Όλο αυτό το διάστημα, ο κόσμος του ΑΡΗ λάμβανε από ελλιπή έως ψευδή ενημέρωση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα. Χορτάσαμε ψέματα. Ψέματα για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ψέματα για τους ελέγχους από τη Λέσχη, ψέματα για τα δελτία ποδοσφαιριστών. Ψέματα τα οποία συνοδεύονταν από παντελή έλλειψη προγραμματισμού από τη διοίκηση της ΠΑΕ και τα οποία όλο αυτό το διάστημα καλύπτονταν από το ΔΣ της Λέσχης, ψέματα που εξέλεξαν και την παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Την δε μοναδική φορά που το ΔΣ της Λέσχης μας ενημέρωσε για το πραγματικό μέγεθος του οικονομικού προβλήματος ήταν στην έκτακτη γενική συνέλευση και αυτό χωρίς πολλές λεπτομέρειες και με τα ποσά να κινούνται σε μέσες άκρες. Εκεί ακούσαμε έκπληκτοι τον Πρόεδρο της Κοινωνίας να αναρωτιέται αν μπορεί το ΔΣ της Λέσχης να επέμβει στα θέματα της ΠΑΕ; Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο ζήτησαν να εκλεγούν στο ΔΣ της Λέσχης. Την δε απάντηση στο ερώτημα τους τη δίνουν τα 5,5εκ χρέη μόνο για αυτή τη χρονιά και τα 4,5εκ των δύο προηγούμενων χρήσεων. Χρέη που δημιουργήθηκαν επειδή δεν έγινε ποτέ έλεγχος.

Παρόλα αυτά, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και έμμισθοι υπάλληλοι της μας ανακοίνωσαν ένα παντελώς ασαφές πρόγραμμα χρηματοδότησης, με άγνωστους χρηματοδότες και με την αμίμητη ρήτρα εμπιστευτικότητας, με σίγουρο αποτέλεσμα την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εις βάρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Προηγήθηκαν βέβαια και οι μειωτικές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ότι «ο κόσμος δεν μπορεί να βοηθήσει», για να απογοητευτεί τελείως ο φίλαθλος του ΑΡΗ. Προφανώς δεν ξέρει ποιοι βοήθησαν την ομάδα να βγει από το τέλμα πριν χρόνια και ποιοι αποτέλεσαν τη βάση για τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του Συλλόγου. Ίσως στην ομάδα που υποστηρίζει έχουν μάθει αλλιώς, αλλά εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.

Δημιουργήθηκε μεγάλη συζήτηση σχετικά με τη σιωπή μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 26η Ιανουαρίου και πριν ακουστεί το θέμα των «επενδυτών» ζητήσαμε από τη Λέσχη να μας ενημερώσει σχετικά με

1.Το ποσό στο οποίο ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μέχρι την 31.1.2012 και να διευκρινήσουν ανά κατηγορία τις συγκεκριμένες οφειλές (ποδοσφαιριστές, δημόσιο, τρίτοι)

2.Το ποσό που έχει προυπολογιστεί για τις δαπάνες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς ποδοσφαιριστές, δημόσιο και τρίτους από την 1.2.2012 μέχρι την 30.6.2012

3.Τα έσοδα που περιμένει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο ίδιο διάστημα (1.2-30-6-2012), χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα εισιτήρια των επερχόμενων αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης

4.Το ύψος του αγωνιστικού μπάτζετ όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού (μέχρι και τον Οκτώβρη)

5.Το ύψος των προυπολογισμένων εσόδων που κατέθεσε η νεοκλεγείσα διοίκηση μετά τις εκλογές του Μαΐου 2011

6.Το ύψος των προυπολογισμένων εξόδων που κατέθεσε η νεοκλεγείσα διοίκηση μετά τις εκλογές του Μαΐου 2011.

Ακολούθησε συνάντηση με το ΔΣ της Λέσχης, στο οποίο ενημερωθήκαμε σχετικά με κάποια από τα νούμερα που ζητήσαμε χωρίς όμως να εκληφθεί από μέρους μας ως έγκυρη η συγκεκριμένη ενημέρωση αφού και πάλι ακούγαμε νούμερα στον αέρα και μας δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι η Λέσχη δεν γνώριζε την πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση, όπου τα νούμερα που ακούστηκαν (5,5εκ) ήταν σχεδόν διπλάσια από το άνοιγμα που δηλώθηκε σε μας για την φετινή χρονιά.

Αυτή η ελλιπής ενημέρωση και η παράλληλη εκβιαστική πρόταση που ακούστηκε στην συνέλευση μας οδήγησαν στην απόφαση να μην μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν γνωρίζαμε πολλά από τα πραγματικά δεδομένα και οφείλαμε να περιμένουμε τις εξελίξεις και την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση. Ούτως ή άλλως η εντολή που δόθηκε είναι αίολη και αντικαταστατική, βασισμένη σε εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα.

Σήμερα, σχεδόν 1,5 μήνα μετά τη συνέλευση ούτε λεφτά είδαμε από τους «δανειστές-επενδυτες» από τη Μέση Ανατολή ή την Ελβετία, ο δε φάκελος κατατέθηκε πλήρης επιβαρύνοντας όμως την ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια αφού μετρητά δεν δόθηκαν, όσα δε δόθηκαν ήταν χρήματα της ομάδας και κανενός άλλου. Παράλληλα, ακούμε και δηλώσεις που αναιρούν τα όσα ακούστηκαν στην συνέλευση και επιβεβαιώνουν αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν».

Τη μεγαλύτερη ευθύνη για το φιάσκο που ζούμε τα τελευταία χρόνια την φέρει το ΔΣ της Λέσχης, το οποίο όπως όλοι διαπιστώσαμε συγκάλυπτε την τρομακτική κακοδιαχείριση της ΠΑΕ και λειτουργούσε ως δεκανίκι της και όχι ως ιδιοκτήτης της ομάδας.

Αν έχουν το παραμικρό ίχνος ευθιξίας, οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα και να αντικατασταθούν από αρειανούς που θα ξέρουν τη θέση που καταλαμβάνουν και τις υποχρεώσεις που αυτή έχει και όχι από μαριονέτες της εκάστοτε διοίκησης, έτσι ώστε τον Ιούνιο να πάμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση, για να ακούσουμε αλήθειες.

Σταματήστε αμφότεροι σε διοίκηση Λέσχης και ΠΑΕ να κρύβεστε πίσω από τα ποσοστά που λάβατε στις εκλογές. Τα νούμερα των συμμετεχόντων σε αυτές είναι απελπιστικά μικρά και η ευθύνη γι’ αυτό βαρύνει εσάς που θεωρούσατε ότι μπορείτε να κρύβετε από τον κόσμο την αλήθεια. Μικρύνατε τη Λέσχη, προσβάλατε τον αρειανό με τα ψέματα σας και μικρύνατε τον ΑΡΗ, αλλά συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε κρυμμένοι πίσω από ποσοστά που πήρατε με ψέματα.

Αποχωρείστε άμεσα και η λύση θα βρεθεί, η λύση υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί αρειανοί να στελεχώσουν την διοίκηση της Κοινωνίας γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις τους. Υπάρχει κόσμος που εσείς με τη συμπεριφορά σας διώξατε και δεν θέλει να σας βλέπει, αλλά παράλληλα θέλει να βοηθήσει, κι εσείς αποτελείτε τροχοπέδη σε αυτήν την επιθυμία αφού έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα σας. Απαιτούμε άμεση αλλαγή στο ΔΣ της Κοινωνίας και νέο έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ προκειμένου ο οποιοσδήποτε ενδιαφερθεί γι’ αυτήν να γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει και να μιλήσει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμο.

Υγ: Μεγάλη νίκη η χθεσινή απέναντι σε όσους θέλησαν να παρουσιάσουν ως γουέστερν το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το γήπεδο, στο οποίο χειροκροτήθηκε ο αντίπαλος προπονητής, 40 λεπτά πριν ο ανεγκέφαλος κάνει τη βλακεία του. Τα ίδια έγιναν και πριν 2 χρόνια, όταν οπαδός άλλης ομάδας προκάλεσε μεμονωμένο επεισόδιο στους «Ζωσιμάδες» και τα ΜΜΕ εξομοίωναν τους φιλάθλους μας, που πήγαν παρέα στο γήπεδο με τους Γιαννιώτες, με φιλάθλους άλλης ομάδας που έκαιγαν μια ολόκληρη πόλη. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

Θεσσαλονίκη, 11 Απριλίου 2012».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.