Είκοσι παίκτες πήρε αποστολή ο Τσιώλης

Είκοσι ποδοσφαιριστές πήρε ο Σάκης Τσιώλης στην αποστολή για το δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.

Είκοσι ποδοσφαιριστές πήρε ο Σάκης Τσιώλης στην αποστολή για το δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.
Ο Αστέρας βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του που είναι η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και ο έλληνας τεχνικός θέλει να έχει μαζί του όλους τους υγιής ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.
Το 0-0 του πρώτου ματς αφήνει εντελώς ανοικτή την υπόθεση πρόκριση και ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Αστέρας θέλει να ελπίζει ότι μέσα στην Τρίπολη που εμφανίζεται πολύ δυνατός φέτος θα πανηγυρίσει την πρόκριση του
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Λέαντρο Αλβάρεζ, Μάριο Μπρέσκα, Ροτζέριο Μάρτινς, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Εμμάνουελ Φρανκού, Εμμάνουελ Περόνε και Ηλίας Σολάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.