Συγκέντρωση και υπομονή ζήτησε ο Πεδουλάκης

Να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να δείξουν υπομονή σε άμυνα και επίθεση ζήτησε από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να δείξουν υπομονή σε άμυνα και επίθεση ζήτησε από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός του Περιστερίου με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να συνεχίσουν τις νίκες.

«Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς μετά από τις επιβεβλημένες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ενσωματωθούν οι καινούριοι παίκτες στο κλίμα αλλά και στη φιλοσοφία της ομάδας. Δυστυχώς για μία ακόμη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όταν ξεκινάει ένας αγώνας.

Στόχος μας απέναντι στον Ηλυσιακό είναι να συνεχίσουμε τις νίκες στους εντός έδρας αγώνες και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ο αντίπαλός μας είναι μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα με δύναμη και στην περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και στην επίθεση να έχουμε υπομονή προκειμένου να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.