Ομπράντοβιτς: «Θέλω τη νίκη»

Την επιστροφή στις νίκες σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση περιμένει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αντίπαλο την Καβάλα.

Την επιστροφή στις νίκες σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση περιμένει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αντίπαλο την Καβάλα. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως σέβεται την Καβάλα και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Α1.

«Αντιμετωπίζουμε την Καβάλα και μάλιστα δύο φορές σε τρεις μέρες. Θέλω τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω να είναι κάτι που το καταλαβαίνουν και οι παίκτες μου. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όπως σεβόμαστε οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται απέναντί μας, αλλά θέλω να φύγουμε από το γήπεδο με το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και θέλουμε την επιστροφή στις νίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: «Πιστεύω ότι κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και την ήττα την οποία είχαμε υποστεί εκεί. Θέλουμε τη νίκη στο γήπεδό μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά αναζητούμε και μια καλή εμφάνιση, γιατί και αυτό είναι σημαντικό. Όπως γνωρίζουμε ότι υπάρχει η ιδιομορφία ότι θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα σε διάστημα τριών ημερών, για δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εστιάζουμε για την ώρα στην πρώτη και βάζουμε στόχο τους δύο βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.