Χαμόγελα για Κουίνσι, όχι και για Λέτο

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κουίνσι, έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κουίνσι, έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.


Βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει δείξει πως θέλει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι απόλυτα, προκειμένου να τους δίνει και χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, όμως από την στιγμή που ο Κουίνσι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, δεν αποκλείεται να πάρει τελικά και χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα τα ποσοστά συμμετοχής του ενισχύονται και από την στιγμή που ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης.


Ο Αργεντίνος παίκτης, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου για συντηριτικό πρόγραμμα και να θεωρείται σχεδόν απίθανο να είναι στην αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

 Πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφορικά με την επίθεσή του, σκέφτεται σχήμα με τους Κουίνσι, Τοτσέ, Κλέιτον. Εάν τελικά δεν παίξει ο πρώτος, τότε θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις και ο νεαρός Μαυρίας, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να βρεθεί τελικά στην αρχική ενδεκάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που συμμετείχει για ένα διάστημα με τη βασική ομάδα στο “οικογενειακό” διπλό της ομάδας.


Από κει και πέρα και όσον αφορά στον άξονα και την αμυντική γραμμή, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Κώστας Κατσουράνης να είναι ένας από τους δύο στόπερ της ομάδας. Αυτό θα σημάνει αυτόματα πως το δίδυμο στα χαφ και συγκεκριμένα στον ανασταλτικό τομέα, θα είναι οι Σιμάο, Βιτόλο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σπυρόπουλος ενώ φαβορί για το δεξί θεωρείται ο Μαρίνος.

*** Η εθνική ομάδα του Μάλι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα και ο Σεντρίκ Καντέ θα απουσιάσει και άλλο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.