Το “Baby Driver” φαίνεται πως θα επιστρέψει στους δρόμους

Ο δημιουργός του, Edgar Wright, μας προϊδέασε για την επιστροφή του.Το "Baby Driver" του σκηνοθέτη...

Ο δημιουργός του, Edgar Wright, μας προϊδέασε για την επιστροφή του.

Το “Baby Driver” του σκηνοθέτη Edgar Wright που προτάθηκε για 3 Όσκαρ μπορεί και να επιστρέψει στον δρόμο.

Ο Wright γιόρτασε την πρώτη επέτειο της πρεμιέρας της ταινίας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ανεβάζοντας μία χαρακτηριστική εικόνα. Στις 28 Ιουνίου του 2017, στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο ο “Baby Driver” πάρκαρε στους κινηματογράφους και επέστρεψε με επευφημίες από κοινό και κριτικούς.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του θυμήθηκε αυτή την ευτυχή, για εκείνον, ημέρα και ανέβασε μία εικόνα για τα “χρόνια πολλά”, προϊδεάζοντας το κοινό για ένα sequel.

Το εορταστικό πόστερ για την πρώτη επέτειο πρεμιέρας του Baby Driver , μέσω του λογαριασμού του Edgar Wright’s στο Twitter.

Ο Edgar Wright συμπλήρωσε το δημοσίευμα του με ένα κείμενο:

“Το ‘Baby Driver’ κυκλοφόρησε ακριβώς έναν χρόνο πριν. Είχα μία άγρια διαδρομή μαζί του τις τελευταίες 365 μέρες. Οπότε σας ευχαριστώ για τις όμορφες απαντήσεις σας, σημαίνουν τα πάντα για εμένα. Και ποιος ξέρει, θα μπορούσε να βγει πάλι στον δρόμο σύντομα…”

Θα μπορούσε να βγει πάλι στον δρόμο σύντομα, δήλωσε ο Wright και το κοινό ανυπομονεί για μια επίσημη ανακοίνωση του sequel της ταινίας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Ansel Elgort, ο νεαρός που έκανε το ντεμπούτο του για την ταινία “Carrie”, εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King. Αν και μόλις 24 ετών, ο Elgort έχει δείξει το ταλέντο του μέσα από τις 13 ταινίες που έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει. Στην ταινία είδαμε, μαζί του, τους κινηματογραφικούς βετεράνους Kevin Spacey και Jamie Foxx όπως, επίσης, τις Lily James, Eiza Gonzales και τον Jon Hamm.

Το όνομα του σκηνοθέτη Edgar Wright είναι ένα από τα ηχηρότερα στις κωμικές ταινίες. Πέντε χρόνια πριν κυκλοφόρησε και η τελευταία ταινία της σειράς με τίτλο “Three Flavours Cornetto”. Το “Baby Wright”, ωστόσο, δεν είναι μία ακόμα κωμική ταινία. Πρόκειται για την δραματική ιστορία δράσης του Baby (Ansel Elgort), ενός λάτρη της μουσικής που προσλήφθηκε ως οδηγός διαφυγής για τον λόρδο του εγκλήματος με το όνομα Doc (Kevin Spacey). Οι τραγικές εμπειρίες που τον ακολουθούν από παιδί δεν έχουν τέλος, και τον βάζουν σε μια σειρά γεγονότων με άσχημη κατάληξη.

Η ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη, Wright, προτάθηκε για 3 Όσκαρ και ο πρωταγωνιστής της για Χρυσή Σφαίρα. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review του IGN, για να πάρετε μια ιδέα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.