Επιστρέφει και… συγκεντρώνεται ο ΠΑΟΚ (video)

Οι "ασπρόμαυροι" αφήνουν αμέσως πίσω τους την ήττα από τη Βενέτσια (9/10) για το BCL και ξεκινούν προετοιμασία για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/10)

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στο δρόμο της επσιτροφής από τη Βενετία στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” γύρω στις 17:00. Αφήνει πίσω της την ήττα από τη Βενέτσια κι επικεντρώνεται άμεσα στην ερχόμενη αναμέτρηση, με την ΑΕΚ (13/10) εκτός έδρας, για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αυτό που περιμένει να δει αύριο (11/10) είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός περιφερειακός η αλήθεια είναι ότι έλειψε από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του αναμέτρηση για το BCL, στην Ιταλία. Εφόσον είναι καλύτερα κι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην “ασπρόμαυρη” αποστολή για την αναμέτρηση με τους “κίτρινους”.
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, που αφορά στο χθεσινό παιχνίδι στη Βενετία, με στιγμιότυπα… αθέατα από το ευρύ κοινό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.