Εκτός προπόνησης ο Μοδέστο

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» έδωσε άδεια στον Γάλλο αμυντικό, προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Ο έμπειρος παίκτης ανέβασε πυρετό την Πέμπτη και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην έχει στη διάθεσή του τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για προληπτικούς λόγους. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος και ο τερματοφύλακας, Ιβάν Μπάμποβιτς, από την ομάδα Κ20. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, καθώς δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπάλας Μέγερι, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο «Λουζνίκι». Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί την Παρασκευή στις 10:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.