Σφαιρόπουλος: «Το κλειδί ήταν και πάλι η άμυνα μας»

Στην καλή άμυνα, μέσω της οποίας οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση απέδωσε τη νίκη επί του Κολοσσού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη Ρόδο.

Στην καλή άμυνα, μέσω της οποίας οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση απέδωσε τη νίκη επί του Κολοσσού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη Ρόδο. 

«Χαίρομαι που είμαι για άλλη μία φορά εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω στον κόσμο της Ρόδου που δεν ξεχνάει την προσφορά μου στην ομάδα και να ξέρει ότι τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Όσον αφορά το παιχνίδι ήμασταν καλοί αμυντικά. Ακόμη πιο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεχθήκαμε μόνο 30 πόντους, αλλά στην επίθεση ήμασταν λίγο βιαστικοί και χωρίς σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτον κάναμε καλύτερη δουλειά στο ανοικτό γήπεδο και δεύτερον ότι είχαμε υπομονή και γυρίσαμε την μπάλα, βρίσκοντας τον ελεύθερο παίκτη. Γι’ αυτό πιστεύω πως το κλειδί ήταν και πάλι η άμυνά μας. Όταν μία επιθετική ομάδα, όπως ο Κολοσσός, σου βάζει μόνο 53 πόντους στην έδρα του, σημαίνει πως η άμυνά μας ήταν το κλειδί γιατί μας έδωσε και ρυθμό στην επίθεση. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού. 

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Το κλειδί ήταν η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και η συγκέντρωση στην επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.