Με Άτιτς η προεπιλογή της Βοσνίας

Στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Βοσνίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου βρίσκεται ο νεαρός γκαρντ της Ένωσης Έντιν Άτιτς.

Ο Έντιν Άτιτς δεν  πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής  στους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ από τον Ντούσαν Σάκοτα, ωστόσο το όνομα του βρίσκεται στην αποστολή για τους αγώνες της Βοσνίας απέναντι σε Γαλλία και Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου.
 Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς κάλεσε τον γκαρντ της Ένωσης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο.
Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1997, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2015 ανκυρήχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στην διοργάνωση παρέα με τους Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο. Είχε 16 πόντους μέσο όρο πόντους στο τουρνουά, 7,6 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ με την Βοσνία να παίρνει την 4η θέση και ο Άτιτς την μετεγγραφή του στην χώρα μας για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, όπου δεσμέυεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.
 Στην προεπιλογή βρίσκεται και ο άσος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιουσούφ Νόυρκιτς που έκανε πρόωρες διακοπές μετά τον αποκλεισμό της ομάδα του από τους Πέλικανς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της δύσης με 4-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.