Φόβοι πως ο Σριβανταναπράμπα βρίσκονταν στο ελικόπτερο

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα να επέβαινε τελικά στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο συντρίβει στο πάρκινγκ του γηπέδου της Λέστερ.

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα να επέβαινε τελικά στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο συντρίβει στο πάρκινγκ του γηπέδου της Λέστερ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο ισχυρός άνδρας των «αλεπούδων» είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, όταν αυτό είχε προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ (1-1), προκειμένου να αποχωρήσει από το γήπεδο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών που δίνουν στη δημοσιότητα οι Άγγλοι.

Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα συντρίμμια του ελικοπτέρου, προκειμένου να συλλέξουν τις σορούς και να προσπαθήσουν να κάνουν την αναγνώριση, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται αρκετά δύσκολο, μετά την συντριβή και τη φωτιά που ακολούθησε. Ο 63χρονος Βιτσάι Σριβανταναπράμπα είχε αγοράσει τη Λέστερ το 2010 και την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016. Παράλληλα, είναι ιδιοκτήτης της Λέουβεν (Βέλγιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.