«Μια γροθιά ο Άρης» λέει ο Ψηφίδης

Η επόμενη μέρα της οικονομικής κρίσης στον Άρη βρήκε ενωμένους διοίκηση, προπονητή και παίκτες.

Η επόμενη μέρα της οικονομικής κρίσης στον Άρη βρήκε ενωμένους διοίκηση, προπονητή και παίκτες. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννης Ψηφίδης και ο προπονητής Γιάννης Μέλκας. «Σήμερα, παίκτες, παλιοί και νέοι, προπονητής και διοίκηση είναι σαν μία γροθιά και θα παλέψουν για να είναι ο ΑΡΗΣ στη θέση που του αρμόζει» τόνισε  ο πρόεδρος, ενώ από την πλευρά του ο κόουτς επισήμανε ότι το τμήμα απέδειξε ότι αντιλαμβάνεται τη συγκυρία και αναλαμβάνει την ευθύνη να μείνει ο ΑΡΗΣ στην Α1 και η μελλοντική πορεία του να τον οδηγήσει στην κορυφή.

«Οφείλουμε να γιατρέψουμε τη σχέση μας με τον κόσμο της ομάδας και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε». Οι παίκτες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Ερασιτέχνης, αναλογιζόμενοι αφενός τις δυσκολίες της εποχής και αφετέρου την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του τμήματος ως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το Τ.Α.Α. εκτιμά ιδιαιτέρως ότι οι παίκτες, παραμερίζοντας τους όποιους ενδοιασμούς τους, κατέληξαν σε συμφωνία και δεσμεύτηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Α1 κατηγορία. Ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με την Κηφισιά με την αποστολή να μεταβαίνει αεροπορικώς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.