Ο Φελαϊνί σκόραρε στις καθυστερήσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις και η πρωτιά στον 8ο όμιλο θα παιχτεί με τη Γιουβέντους στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής

Το γκολ του Φελαϊνί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο “Ολν Τράφορντ” έκρινε το παιχνίδι (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουνγκ Μπόις.
Με 61%-39% κατοχή υπέρ της και τις διπλάσιες τελικές από τον αντίπαλο (22-11), η ομάδα του Μουρίνιο πήρε τη νίκη κάτι που σημαίνει (προφανώς πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και) ότι η πρωτιά στον 8ο όμιλο θα παιχτεί με τη Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα έχει 12 βαθμούς έναντι 10 βαθμών της αγγλικής.
Στα παιχνίδια (Γιουνγκ Μπόις–Γιουβέντους, Βαλένθια–Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) της τελευταίας αγωνιστικής θα παιχτεί η πρώτη θέση. Η Βαλένθια είναι οριστικά τρίτη.
Ο Μουρίνιο ξέσπασε στο γκολ του Φελαϊνί (ήταν βασικός ενώ ο Λουκάκου ήρθε από τον πάγκο στο 64’ στη θέση του Λίνγκαρντ), αναποδογυρίζοντας τα μπουκαλάκια με τα νερά που είναι για τους παίκτες κοντά στον πάγκο.
Ο Φελαϊνί με το γκολ του (και το νέο look καθώς το μαλλί-αφάνα αποτελεί παρελθόν) οδήγησε στη νίκη την αγγλική ομάδα που πάντως χρειάστηκε σπουδαία επέμβαση (70’) από τον Ντε Χέα που πρόλαβε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή σε σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.