Λένο: «Βαρετή η Μπουντεσλίγκα λόγω Μπάγερν»

Για πολλά χρόνια θα συνεχιστεί η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπερντ Λένο.

Για πολλά χρόνια θα συνεχιστεί η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπερντ Λένο.
 
Οι Βαυαροί είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου τίτλου τους στο γερμανικό πρωτάθλημα, αφού τους χωρίζουν 20 βαθμοί από τη δεύτερη Σάλκε.
 
«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η διαφορά μας από την Μπάγερν είναι πολύ μεγάλη. Όχι μόνο στη βαθμολογία, αλλά και από οικονομικής πλευράς, έχουν περισσότερες δυνατότητες. Ακόμα και όταν παίζουμε στην Ευρώπη δεν μπορούμε να κάνουμε ροτέισον. Η Μπάγερν όμως μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα της», εξήγησε ο Γερμανός γκολκίπερ.
 
«Μακροπρόθεσμα αυτή η διαφορά κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για όλες τις άλλες ομάδες. Η Μπάγερν είναι πολύ σταθερή και φιλόδοξη για νίκη σε όλους τους αγώνες της. Πρέπει να  συμβούν πολλά για να κατακτήσει κάποιος άλλος τον τίτλο τα επόμενα χρόνια, αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.  Αυτή τη στιγμή όμως, ο κόσμος θεωρεί την Μπουντεσλίγκα βαρετή, αλλά πίσω από την πρώτη θέση, η μάχη είναι συναρπαστική», κατέληξε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.