Ετοιμάζει τον Μασούντ ο Χιμένεθ

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Σοτζέι Μασούντ στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ τις τελευταίες ημέρες.

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Σοτζέι Μασούντ στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ιρανό να διεκδικεί τη θέση πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Λιβάγια θα περάσει στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Χριστοδουλόπουλο στο άλλο. 

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Ουκρανός αμυντικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Τούμπας. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση δίπλα στον Βράνιες. 

Από εκεί και πέρα, οι Γκάλο και Μπακάκης θα είναι ο δυο μπακ, με τους Σιμόες και Κονέ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής των «κιτρινόμαυρων». Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Λόπες και Γαλανόπουλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.