Το δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και στον Καναδά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον τρίτο - εκτός Ελλάδας - πόλο συνεργασίας της στο δίκτυο Ακαδημιών.
16/09/2019 • 16:22
PAOK Footbal prints και στον Καναδά
  • shares

Τον τρίτο εκτός Ελλάδας συνεργάτη του στο διευρυμένο δίκτυο Ακαδημιών ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε μια – γενικότερη – προσπάθεια ανάπτυξης στην οποία έχουν ήδη μπει δυο άλλοι πόλοι, ο ένας στην Ευρώπη κι ο άλλος στην Ωκεανία ήρθε να προστεθεί κι ένας ακόμη, αυτήν τη φορά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ: Το ποδόσφαιρο προέχει. Το συναίσθημα, ο δεσμός με την ομογένεια συμπληρώνει την εικόνα. Το PAOK Football Prints, πιστό στο αναπτυξιακό του πλάνο ανακοινώνει μια νέα συνεργασία στο Μόντρεαλ.

Μετά τη Γερμανία και τη Μελβούρνη, ο Καναδάς συμπληρώνει τον χάρτη του ευρύτατου δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ, το οποίο εγκαινιάζει την συνεργασία του με την ομάδα Primera Soccer Academy του Μόντρεαλ. Η προεργασία είχε γίνει και πλέον επισήμως μια σημαντική συνεργασία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ανακοινώσιμη. Ο Καναδάς ήταν μια περιοχή αχαρτογράφητη τρόπον τινά – στο ποδοσφαιρικό πεδίο – που το PAOK Academy θέλησε να εξερευνήσει, με γνώμονα τη διάθεση για ανάπτυξη, τη δίψα για το επόμενο βήμα.

Ο υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μαζί με τον κ. Παντελή Στεφανίδη, επιχειρηματία και ενεργό φίλαθλο του ΠΑΟΚ στον Καναδά, υλοποίησαν το εγχείρημα που προετοιμαζόταν περίπου δύο χρόνια και το οποίο είναι πλέον γεγονός.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο paoksocceracademymontreal.godaddysites.com».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία