Τα φιλικά και ο εν Ελλάδι προκριματικός της ΑΕΚ στη NOVA

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αποκλειστικά τα φιλικά προετοιμασίας της "Ένωσης" αλλά και τον αγώνα στον τρίτο προκριματικό του Europa League που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.
25/06/2019 • 21:27
Τα φιλικά και ο εν Ελλάδι προκριματικός της ΑΕΚ στη NOVA
  • shares
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 και παράλληλα να διακριθεί στο Europa League. Στν προσπάθεια αυτή, τα κανάλια Novasports θα καλύψουν ολους τους αγώνες της. 

Οι αλλαγές είναι αρκετές στο αγωνιστικό τμήμα της "Ένωσης" και το πρώτο διάστημα που θα δουλέψουν μαζί προπονητής και ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία και εκεί θα δώσει τέσσερις αγώνες: 

7/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία)

12/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Τρέντσιν (Πολωνία)

15/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια (Πολωνία)

16/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Στάλ Στάλοβα Βόλα (Πολωνία)

Μετά το πέρας των φιλικών αγώνων προετοιμασίας - θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν κι άλλα φιλικά - οι κιτρινόμαυροι θα ριχτούν στην ευρωπαϊκή τους "μάχη". H AEK έχει εξασφαλίσει το "καλό" ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 Αυγούστου και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports. 

Στο διάστημα των κρίσιμων εβδομάδων για την ομάδα του Καρντόσο, οι φιλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τους αγώνες και όλες τις εξελιξεις στην ομάδα μέσα από το novasports.gr, καθώς ο ρεπόρτερ Γιώργος Βασιλείου θα βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11