Αρχισαν οι πληρωμές

Τα χρήματα του δανείου είναι ήδη στο λογαριασμό της ΠΑΕ και η διοίκηση της ΑΕΚ, με 1,25 εκ. ευρώ διαθέσιμα, "τρέχει" για να προλάβει μέχρι το βράδυ τις προθεσμίες.

Τα χρήματα του δανείου είναι ήδη στο λογαριασμό της ΠΑΕ και η διοίκηση της ΑΕΚ, με 1,25 εκ. ευρώ διαθέσιμα, “τρέχει” για να προλάβει μέχρι το βράδυ τις προθεσμίες.

Έστω και στο …90′ ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη φορολογική ενημερώτητα, καθώς και το έγγραφο με το οποίο αποδεσμεύθηκε ο λογαριασμό της ΠΑΕ κι έτσι το μόνο που απέμενε ήταν να εκταμιευθούν τα χρήματα του άτοκου δανείου από την πλευρά του Σαουδάραβα Τουρκί Αλ Σουνταϊρί. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και μετά από προσωπικές ενέργειες του Χάρη Οικονομόπουλου το ποσό των 1,25 εκ. ευρώ είχε ήδη μεταφερθεί στο λογαριασμό της ΑΕΚ κι έτσι δίνεται άμεσα η δυνατότητα στον πρόεδρο της ομάδας να …τρέξει τις διαδικασίες και να αρχίσουν άμεσα οι πληρωμές σε πρώην παίκτες, προπονητές, αλλά και άλλους πιστωτές. Μέχρι σήμερα το βράδυ ο δικέφαλος πρέπει να έχει παραδώσει στην ΕΠΟ τον φάκελο που θα σταλεί στην Ουέφα και φυσικά θα πρέπει να περιέχονται όλα τα έγγραφα που θα πιστοποιούν ότι έχουν εξοφληθεί ή διακανονισθεί οι οφειλές.

Εννοείται ότι ο φάκελος της ΑΕΚ θα είναι εκπρόθεσμος, αφού καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Μαρτίου, αλλά ακόμα και τώρα στην Ένωση είναι πεπεισμένοι ότι θα πάρουν, έστω και σε πρώτη φάση, το πιστοποιητικό συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Αυτό άλλωστε το οποίο έχει εκφραστεί αρκετές φορές από ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι ότι πρόθεσή τους δεν είναι να “καταστρέφουν” τις ομάδες, αλλά να  πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι εμπλεκόμενοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.