Ευτυχώς, έγινε σε άδειο γήπεδο…

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανθρακικό στο άδειο γήπεδο του Ευόσμου.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανθρακικό στο άδειο γήπεδο του Ευόσμου. Το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε δίχως θεατές καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σφραγίσουν εισιτήρια, αποτελεί μάλλον θετική σύμπτωση αφού κανένας φίλος του ποδοσφαίρου δεν θα ήθελε να δει τόσο κακό ματς!

Ο προβληματικός αγωνιστικός χώρος και ο αέρας αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και δεν τους επέτρεψε να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Κατά συνέπεια, το παιχνίδι δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό, ενώ οι ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Έτσι, το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά χαρίζοντας στους δύο αντιπάλους από έναν πόντο. Χάρη σε αυτόν, ο Πανθρακικός διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Μαργαρίτης (80′ Τσάτσας), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Βουτσάς, Προβατίδης (90′ Βλαχόπουλος).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Σουλτανίδης, Λιαπάκης (62′ Γωνιάδης), Μπέλιτς (62′ Χλωρός), Πόνσε, Μπαλού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.