«Καθάρισε» νωρίς η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σουόνσι και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σουόνσι και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο «καθάρισε» νωρίς, καθώς ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό με το 100ό του γκολ στην Πρεμιερ Λιγκ μετά από μετά από σέντρα του Σάντσες, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 20′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο β’ αλλά ο Ντε Χέα έκανε και πάλι μαγικά, ενώ ο Φαμπιάνσκι στην αντίπερα όχθη κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ για τους Ουαλούς, που συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή.

Αντίθετα, σε ακόμα πιο δύσκολη θέση είναι η Γουέστ Μπρόμιτς, που υπέστη την όγδοη σερί ήττα στο πρωτάθλημα (ρεκόρ), χάνοντας με 2-1 από την Μπέρνλι, που ελπίζει ακόμα στην Ευρώπη με τρεις σερί νίκες. Ο Μπαρνς στο πρώτο μέρος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ο Γουντ προς το τέλος έκανε το 0-2, για να πετύχει το γκολ της τιμής για τους «μπάγκις» ο Ρονδόν.

Βήμα παραμονής έκανε η Γουέστ Χαμ, συντρίβοντας με 3-0 εντός έδρας την Σαουθάμπτον που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Τα «σφυριά» πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στο πρώτο μέρος και έτσι αποφεύχθησαν νέες..εισβολές στον αγωνιστικό χώρο, όπως αυτές που είχαν αμαυρώσει το προηγούμενο εντός έδρας ματς των Λονδρέζων.

Δραματικό ήταν το ματς Μπράιτον – Λέστερ, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 2-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 77′ με τον Μάρεϊ (απόκρουση Σμάιχελ) με το σκορ στο 0-0, οι «αλεπούδες» άνοιξαν το σκορ στο 83′ με τον Ιμπόρα και έκαναν το 0-2 στο 90′ με τον Βάρντι, παρά την αποβολή του Εντιντί στο 87′.

Στο τέλος κρίθηκε και το ματς της Μπόρνμουθ με την Γουότφορντ (2-2), με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές και τους φιλοξενούμενους να απαντούν ισάριθμες, η δεύτερη με τον Ντεφό στις καθυστερήσεις.

Τέλος, άλλο ένα βήμα για την παραμονή έκανε η Νιούκαστλ, κερδίζοντας 1-0 εντός την Χάντερσφιλντ με γκολ του Πέρεθ δέκα λεπτά πριν το τέλος.


Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (32η Αγωνιστική):

Σάββατο 

Κρ. Πάλας – Λίβερπουλ 1-2
(13′ πεν. Μιλιβόγεβιτς – 49′ Μανέ, 84′ Σαλάχ)

Μπράιτον – Λέστερ 0-2

(83′ Ιμπόρα, 90′ Βάρντι)

Μάντσεστερ Γ. – Σουόνσι 2-0

(5′ Λουκάκου, 20′ Σάντσες)

Νιούκαστλ – Χάντερσφιλντ 1-0

(80′ Πέρεθ)

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ 2-2

(13′ Φεμένια, 49′ Περέιρα – 43′ πεν. Κινγκ, 90′ Ντεφό)

Γουέστ Μπρόμιτς – Μπέρνλι 1-2

(83′ Ρονδόν – 22′ Μπαρνς, 73′ Γουντ)

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 3-0

(13′ Μάριο, 17′, 45′ Αρναούτοβιτς)

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή

Άρσεναλ – Στόουκ (15:30)
Τσέλσι – Τότεναμ (18:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.