Ημέρα μνήμης …

Μια ακόμη θλιβερή επέτειος για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η σημερινή, καθώς σα σήμερα πριν από είκοσι επτά χρόνια, δολοφονήθηκαν ο 21χρονος Ευθύμιος Λιάκας και ο 25χρονος Κώστας Ντόλιας, επιστρέφοντας οδικώς από την Αθήνα, έπειτα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στις 10 Απριλίου 1991.

Μια ακόμη θλιβερή επέτειος για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η σημερινή, καθώς σα σήμερα πριν από είκοσι επτά χρόνια, δολοφονήθηκαν ο 21χρονος Ευθύμιος Λιάκας και ο 25χρονος Κώστας Ντόλιας, επιστρέφοντας οδικώς από την Αθήνα, έπειτα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στις 10 Απριλίου 1991. Στο όχημα που επέβαιναν οι δυο άτυχοι οπαδοί του «Δικεφάλου» κι ενώ κινούνταν επί της Εθνικής Οδού, άγνωστοι πέταξαν μια βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρουν τραγικό θάνατο, ενώ την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι άλλοι δυο επιβαίνοντες του ίδιου οχήματος. 

Στη μνήμη των ανθρώπων αυτών έχει τοποθετηθεί πέτρινη πλάκα στο γήπεδο της Τούμπας στην είσοδο της θύρας 2, όπου και αναγράφεται το μήνυμα: «Η φωτιά δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή, είστε μαζί μας στην κερκίδα. Σύνδεσμοι Φίλοι Π.Α.Ο.Κ.». Πριν από λίγη ώρα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με σχόλιο: «Για πάντα μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.