Σίλβα: «Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα» (video)

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αποτελεσματικός κόντρα στον Πλατανιά με τον Μάρκο Σίλβα να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. "Δεν γνωρίζω τίποτα για Πόρτο" σχολίασε. "Δώσαμε ότι μπορούσαμε" σημείωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αποτελεσματικός κόντρα στον Πλατανιά με τον Μάρκο Σίλβα να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. “Δεν γνωρίζω τίποτα για Πόρτο” σχολίασε. “Δώσαμε ότι μπορούσαμε” σημείωσε ο Γιώργος Παράσχος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Σίλβα:

-Για την πρώτη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα: «Σήμερα δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να είμαστε. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ξεκίνησε επιθετικά. Προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι στα πρώτα 20-25 λεπτά του αγώνα. Δεν παίξαμε γρήγορο ποδόσφαιρο, μετά το γκολ του Πλατανιά αντιδράσαμε και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Ο Πλατανιάς έπαιξε εντελώς αμυντικά, όμως αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα. Δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

-Για το ποιο είναι από εδώ και πέρα το κίνητρο των παικτών: «Το κίνητρό μας πάντα ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε ούτε βαθμούς. Ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Ο στόχος μας ήταν πάντα να το κερδίσουμε. Είναι αλήθεια ότι από το σημερινό παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι όχι επειδή δεν το κερδίσαμε, αλλά επειδή δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν αναιρεί βέβαια αυτό την προσπάθεια των παικτών. Δεν έχουμε παράπονο από τη συμπεριφορά των παικτών μας, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν είχαμε την πρόθεση να κερδίσουμε. Πάντα πηγαίνουμε στα ματς για να τα κερδίσουμε. Δεν κρύβουμε ότι θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο χωρίς να χάσουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην χάσουμε βαθμούς. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

-Για τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που τον θέλουν να πηγαίνει μέσα στην εβδομάδα στην Πόρτο: «Ο Τύπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τελείωσα ένα παιχνίδι ως προπονητής του Ολυμπιακού και από αύριο ξεκινάω να προπονήσω τον Ολυμπιακό για το επόμενο παιχνίδι. Οι δημοσιογράφοι μπορεί να γράφουν ό,τι θέλουν. Το ξέρετε κι εσείς. Ότι αυτό που γράφουν οι δημοσιογράφοι δεν είναι πάντα αλήθεια. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό το θέμα και συνεχίζω να δουλεύω για τον Ολυμπιακό». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι σήμερα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δώσαμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε έστω και έναν πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Και εμείς χάσαμε ευκαιρίες, και ο Ολυμπιακός. Εγινε ανοικτό παιχνίδι.
 
Ίσως να κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Στο δεύτερο μέρος προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας, μας πίεσε ο Ολυμπιακός και ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Φορτούνης μάλιστα πέτυχε και το γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς».
 
Είναι η εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια; Γιατί προερχόταν η ομάδα από άσχημα αποτελέσματα.
 
«Νομίζω ότι ο Πλατανιάς δεν έκανε άσχημα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει έναν ρυθμό, βλέπει όλα τα ματς, τα χτυπάει, παίζει στα ίσα. Απλώς θα ανέβει λίγο περισσότερο η ψυχολογία μας. Όταν φέρνεις ένα “χ” με τον Ολυμπιακό που είχε μόνο νίκες, σίγουρα θα αισθάνονται πολύ καλύτερα».
 
Η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη της σεζόν;
 
«Βάσει του αντιπάλου ναι. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και πραγματικά ό,τι μπόρεσαν όλα τα παιδιά το έβγαλαν στο γήπεδο. Έβγαλαν ό,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Και σε παιχνίδια με άλλες μεγάλες ομάδες κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε η τύχη. Την είχαμε σήμερα σε κάποιες φάσεις».
 
Μεταγραφικά;
 
«Στασιμότητα…».
 
Για τον Κάργα;
 
«Είναι εδώ το παιδί, κάνει προπονήσεις…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.