Ντρέιπερ: «Ήταν η μέρα μου…» (video)

Χαρούμενος για τη νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ντόντεϊ Ντρέιπερ, ο οποίος παραδέχτηκε πως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα επιθετικά.

Χαρούμενος για τη νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ντόντεϊ Ντρέιπερ, ο οποίος παραδέχτηκε πως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα επιθετικά.  

«Θέλαμε τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας. Κάθε αγώνας στο Top-16 είναι δύσκολος. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν η μέρα μου, είχα καλά σουτ και είμαι χαρούμενος που νικήσαμε», ήταν τα λόγια του Ντρέιπερ. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λοκομοτίβ, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Ξέραμε πριν τον αγώνα ότι θα είναι έτσι. Δηλαδή ένα κλειστό παιχνίδι με τον νικητή να κρίνεται στην τελευταία περίοδο. Υποφέραμε από τον Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Είχαν υπομονή, πέτυχαν μερικά σπουδαία καλάθια, όμως στο τέλος με την καλή μας άμυνα και την ενέργεια που βγάλαμε βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Ο Ντρέιπερ ήταν εκπληκτικός και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τρεις φορές στη σειρά τον Παναθηναϊκό γιατί εμείς είμαστε η Λοκομοτίβ Κούμπαν και δεν έχουμε την εμπειρία του Παναθηναϊκού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.