“Να χαρούμε τους αγώνες”

Πεπεισμένοι ότι οι αγώνες του φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα είναι αντάξιοι της ιστορίας των ομάδων και της ποιότητας των παικτών δήλωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Παναθηναϊκού.

Ρόδος, αποστολή 
Παντελής Λώλης 
Πεπεισμένοι ότι οι αγώνες του φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα είναι αντάξιοι της ιστορίας των ομάδων και της ποιότητας των παικτών δήλωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Γιορτή του βόλεϊ»
«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τις παροχές που μας προσφέρετε. Είμαι λίγο συγκινημένος που βρίσκομαι στη Ρόδο. Σε αυτό το νησί γνώρισα μια κοπέλα με την οποία δημιούργησα την οικογένειά μου. Ελπίζω να σας αποζημιώσουμε την φιλοξενία με το θέαμα που θα προσφέρουμε. Ένα final-4 είναι μια γιορτή. Εμείς έχουμε σκοπό να χαρούμε τη γιορτή και να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Το μυαλό μας είναι σίγουρα στα πλέι άουτ και στον στόχο της παραμονής που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας». 

Μουνιόθ Μπενίτεθ (Προπονητής Ολυμπιακού): «Να αποδείξουμε ότι το βόλεϊ δεν είναι άρρωστο»
«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τους εκπροσώπους των ομάδων για την επιτυχία να φτάσουν σε αυτή την τελική φάση του final-4 του Κυπέλλου, κάτι που αποδεικνύει ότι είχαν μια πολύ καλή σεζόν. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους 4 νέους και υπέροχους αθλητές και με κάνει να αισθάνομαι θαυμάσια γιατί νιώθω νεότερος. Θα πρέπει να πω ότι για αυτούς τους 4 αθλητές που βρίσκονται γύρω μου, το ελληνικό βόλεϊ τους έχει ανάγκη και εύχομαι να συνεχίζουν να αγωνίζονται στα γήπεδα, προκειμένου να αποτελέσουν παραδείγματα για τα νέα παιδιά. Ολοκληρώνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες. Εύχομαι αυτό το final-4 που έχουμε μπροστά μας να αποτελέσει μια γιορτή του αθλητισμού και του βόλεϊ, να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι το βόλεϊ δεν είναι άρρωστο».

Γιάννης Ορφανός (Προπονητής Ηρακλή): «Στόχος μας ο τελικός»
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη γιορτή του βόλεϊ. Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από 5 απουσίες και στόχος ο δικός μας είναι η ομάδα να επιστρέψει και να βρίσκεται σε κάθε final 4. Έχουν έρθει εδώ οι πιο ιστορικές ομάδες, που έχουν τα περισσότερα τρόπαια. Μόνο αν δούμε τους αρχηγούς θα καταλάβουμε ποιες είναι πραγματικά. Όποιος κάνει πρόβλεψη ίσως πέσει έξω. Θέλουμε τον τελικό, έχουμε το μυαλό μας μόνο σε αυτούς τους αγώνες. Καλό θα ήταν αυτές οι διοργανώσεις να γίνονται σε μεγαλύτερα γήπεδα και να μην είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιζόμαστε σε συνθήκες ειδικής διαχείρισης».

Ντανιέλε Ρίτσι (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Τον καλύτερό μας εαυτό»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρισκόμαστε εδώ. Οι άνθρωποι μας αγκάλιασαν, τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου. Τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας είναι στη Ρόδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Βλέπω ότι η διοργάνωση είναι πολύ καλή, μόνο και μόνο από τη συνέντευξη Τύπου. Γύρισα στην Ελλάδα για να παίξω σε ένα final-4. Θα είναι δυνατές ημέρες με υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό βόλεϊ. Έχουμε χάσει δύο φορές από τον Ολυμπιακό φέτος. Δουλεύουμε πολύ και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι να το πιστέψουμε και να το κάνουμε».

Οι δηλώσεις των αρχηγών

Σωτήρης Πανταλέων (Αρχηγός Παναθηναϊκού): «Ευχάριστο διάλειμμα»
«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο νησί σας και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που μας φέρνει σε ένα καινούργιο μέρος για να παίξουμε και να διαφημίσουμε το βόλεϊ. Με θλίβει το γεγονός που είμαστε εδώ τόσο έμπειροι αθλητές και την περισσότερη ώρα μιλάμε για αστυνομία και προσκλήσεις, αντί να μιλάμε για μπλοκ, υποδοχές και επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα διάλειμμα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ. Θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ηρακλής και ευελπιστούμε να πάμε στον τελικό».


Κώστας Χριστοφιδέλης (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Να φέρουμε παιδιά στο βόλεϊ»
«Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, τους τοπικούς φορείς, τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας για την ευκαιρία που μας δίνουν να βρεθούμε σε αυτό το όμορφο νησί και να παίξουμε βόλεϊ σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, σε αγώνες υψηλού επιπέδου που θα μπορέσουν να χαρούνε τα παιδιά. Και αν κερδίσουμε έστω ένα παιδί από αυτή την διοργάνωση θα είναι μια τεράστια επιτυχία. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, εύχομαι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί να μην είναι μόνο δύο οι ομάδες που θα πρωταγωνιστούν, αναφέρομαι στον Ηρακλή και στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να ξαναβρούν το δρόμο τους και να έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως παλιά και αυτό θα είναι τεράστιο κέρδος για το άθλημά μας. Καλή επιτυχία».

Κώστας Προύσαλης (Αρχηγός Ηρακλή): «Δύσκολη αποστολή»
«Θέλω με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ υψηλής ποιότητας βόλεϊ και ο κόσμος θα το απολαύσει. Στόχος μας είναι ο τελικός. Η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο αν παίξουμε καλό βόλεϊ, πιστεύω ότι θα περάσουμε στον τελικό».

Θάνος Τερζής (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Παιχνίδια που περιμένει όλος ο κόσμος»
«Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είμαι σίγουρος ότι το final-4 θα έχει μεγάλη επιτυχία. Το γήπεδο είναι πολύ ωραίο και θα γίνουν ωραίοι αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τον τελικό. Θα είναι πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι από τα παιχνίδια που περιμένουν όλοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα σημαντικότερα της χρονιάς και πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% των δυνάμεών μας. Είναι πολύ σημαντικό επίσης που τα 4 μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας είναι εδώ και δίνουν το έναυσμα να έρθουν νέα παιδιά στον χώρο του βόλεϊ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.