Στη δεύτερη θέση η Κάρντιφ

Η Κάρντιφ νίκησε τη Νότιγχαμ με 2-1 και σκαρφάλωσε και σκαρφάλωσε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Championship. Ντεμπούτο ο Καπίνο. Έπαιξε ο Βέλλιος.

Η Κάρντιφ νίκησε τη Νότιγχαμ με 2-1 και σκαρφάλωσε και σκαρφάλωσε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Championship. Ντεμπούτο ο Καπίνο. Έπαιξε ο Βέλλιος.

Στο Κάρντιφ Σίτι οι «bluebirds» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην Νότιγχαμ αλλά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη προσπερνώντας και πάλι τη Φούλαμ στη μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του στόπερ Μόρισον ύστερα από κόρνερ του Ρολς. Χτύπησε έτσι στην μεγάλη αδυναμία της Φόρεστ που όλη τη σεζόν έχει δεχτεί 26 γκολ από στατικές φάσεις, τα 13 εκ των οποίων από κόρνερ. Τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ζοχόρ είχε δοκάρι σε τετ α τετ με τον Καπίνο (48’) κι αφού δεν έγινε το 2-0 σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Μπρίντμπακ έκανε το 1-1 παγώνοντας τους μπλε. Από εκεί και πέρα με το άγχος να κυριεύει την Κάρντιφ το ματς δεν είχε φάσεις, αλλά από ακόμα μία στημένη μπάλα ήρθε η εξιλέωση (75’).

Ο Χόιλετ εκτέλεσε από το ύψος τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο δεύτερο δοκάρι όπου βρέθηκε ο Μπάμπα που γύρισε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα ο Γκούναρσον. Ο Ισλανδός χαφ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Συμμετοχή πήρε και ο Βέλλιος στα τελευταία λεπτά ήταν μαχητικός και θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν ο Όσμπορν του είχε γυρίσει καλύτερα τη μπάλα σε μια γρήγορη αντεπίθεση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.