Βαλβέρδε: «Ίσες πιθανότητες για τις δυο ομάδες» (vid)

Αποστολή-Χάρκοβο: Νίκος Γαβαλάς
Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση με τη Μέταλιστ υπογράμμισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης.

Αποστολή-Χάρκοβο: Νίκος Γαβαλάς
Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση με τη Μέταλιστ υπογράμμισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως θέλει μια νίκη στο Χάρκοβο, ώστε να γίνει ευκολότερο το έργο της ομάδας του στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στην ουκρανική ομάδα.

Αρχικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Θα μας άρεσε να κερδίζαμε αύριο. Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα γίνει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα να φιλοξενούμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, αλλά η Μέταλιστ είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στη διοργάνωση και ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει φαβορί», απάντησε.

Σχετικά με τη Μέταλιστ, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Η Μέταλιστ έχει πολύ γρήγορους παίκτες, που σε οποιαδήποτε στιγμή απροσεξίας μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Πέτυχαν οκτώ γκολ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ και αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί».

Στην συνέχεια, ο Βάσκος υπογράμμισε: «Το πιο πιθανό είναι να γίνει ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Στη Μέταλιστ αρέσει να παίζει γρήγορα και σε μας αρέσει να παίζουμε σε γρήγορο ρυθμό».

Επίσης, ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στις διαφορές με την αναμέτρηση των δυο ομάδων πριν λίγα χρόνια: «Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο. Το πνεύμα της ομάδας είναι περίπου το ίδιο. Η Μέταλιστ είναι μια επιθετική ομάδα και η πίεση για μας θα είναι μεγάλη αύριο».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα τόνισε: «Έχω καταλήξει, έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω αύριο. Έχουμε πάρει 21 ποδοσφαιριστές μαζί μας, γιατί θέλαμε να έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς και ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Μέταλιστ απέκλεισε εύκολα τη Σάλτσμπουργκ. Το ματς θα γίνει σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Και τα δυο ματς είναι δύσκολα. Όσο προχωρά η διοργάνωση, τόσο αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Ένα κακό παιχνίδι μπορεί να το πληρώσεις ακριβά».

Επίσης, ο Ισπανός μέσος δήλωσε: «Θα ήταν μεγάλη χαρά να σκοράρω και πάλι. Όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Πρέπει να παίξουμε καλά κι αν κερδίσουμε, ας είναι σκόρερ ο οποιοσδήποτε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.