Ξανά «Αυστριακός» ο Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης συμφώνησε με την Στουρμ Γκρατς και θα επιστρέψει στο δυναμικό της από το καλοκαίρι και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τάσος Αυλωνίτης συμφώνησε με την Στουρμ Γκρατς και θα επιστρέψει στο δυναμικό της από το καλοκαίρι και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε λύσει το συμβόλαιό του με τονΠαναθηναϊκό και γυρίζει στην ομάδα όπου είχε αγωνιστεί με επιτυχία το 2015-16.

«Θέλαμε από τότε να κρατήσουμε τον Τάσο και είμαστε ευτυχισμένοι που τώρα έκλεισε η μεταγραφή. Είναι ένας εξαιρετικά πλήρης και έμπειρος σέντερ μπακ, έχει αποδείξει την ποιότητά του στην Στουρμ και ο χαρακτήρας του ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα», δήλωσε σχετικά ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γκίνερ Κράισλ, ενώ ο προπονητής Χάικο Βόγκελ πρόσθεσε:

«Με αυτόν προσθέτουμε ποιότητα στην αμυντική μας γραμμή. Με το ύψος του θα μας κάνει καλύτερους στο ψηλό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δουλέψω ξανά μαζί του το καλοκαίρι».

«Η Στουρμ είναι πολύ επιτυχημένη τα τελευταία δύο χρόνια και μπορεί να γιορτάσει με την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και μία θέση στον τελικό Κυπέλλου. Το Γκρατς είναι μία πανέμορφη πόλη και η Στουρμ ένα μεγάλο κλαμπ», δήλωσε σχετικά ο Αυλωνίτης, τον οποίον η ιστοσελίδα της νέας του ομάδας καλωσόρισε στα ελληνικά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.