Ο… δικός της Φλεβάρης

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπλάκμπερν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο μήνα του 2012 με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπλάκμπερν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο μήνα του 2012 με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι “ρόβερς” δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο στην πορεία των “πολιτών” για τον τίτλο, αλλά ούτε και η κούραση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον επαναληπτικό με την Πόρτο.

Ο Μπαλοτέλι επέστρεψε στην 11άδα και άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αγουέρο στο 52′ μεγάλωσε το προβάδισμα της Σίτι και ουσιαστικά “κλείδωσε” την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ ο Τζέκο στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι “γαλάζιοι” έφτασαν τους 63 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές και αύξησαν προσωρινά στουσ πέντε πόντους τη διαφορά τους από τη συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται την Κυριακή (26/2) κόντρα στη Νόριτς εκτός έδρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Λέσκοτ, Σαμπαλέτα, Κολάροφ, Ντε Γιονγκ, Τζόνσον (71′ Πιζάρο), Σίλβα, Γ. Τουρέ (86′ Μίλνερ), Αγουέρο, Μπαλοτέλι (79′ Τζέκο)

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Μάρτιν Όλσον, Νταν, Ορ, Χάνλεϊ, Πέντερσεν, Πέτροβιτς (70′ Ν’ Ζονζί), Μάρκους Όλσον, Αγεγκμπένι, Φόρμικα (70′ Ροτσίνα), Χόιλετ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.