Μαλεζάς: «Θα τα δώσουμε όλα»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Europa League εμφανίστηκε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Europa League εμφανίστηκε ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πως η Ουντινέζε ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε εφέτος ο «Δικέφαλος» του Βορρά.

Αρχικά, ο Μαλεζάς τόνισε: «Δε θα δούμε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι από τα υπόλοιπα. Έχουμε στόχο να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με την κατά την γνώμη μου καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα ποτέ. Αυτή η ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και αυτό το σύστημα μας μπέρδεψε. Εμείς όμως πρέπει να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Θα πρέπει να μπούμε ταπεινά χωρίς βέβαια να φοβηθούμε τον αντίπαλο».

Σχετικά με τον αγώνα του «Φρίουλι» ο Μαλεζάς τόνισε: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα από το 20΄ και μετά βέβαια. Αν μπούμε όπως στο πρώτο εικοσάλεπτο θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Άγχος δε νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει. Μόνο κέρδος θα έχουμε από τον αγώνα αυτό. Το άγχος θεωρώ ότι κάνει κακό και πρέπει να το αποβάλουμε όσο νωρίτερα».

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε για το πώς θα πρέπει να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Αν σκεφτόμαστε εμείς όπως θέλει κόσμος και ανοιχτούμε θα έχουμε τεράστια προβλήματα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και ο κόσμος το δικό του».

Τέλος, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε: «Δεν είμαι καλός σε προγνωστικά. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, η καλύτερη που αντιμετώπισα τακτικά και τους δίνω προβάδισμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.