Προβλήματα για Γκουιντολίν

Με βασικά προβλήματα τις απουσίες των τραυματιών Ντι Νατάλε, Ίσλα (σ.σ. χειρουργήθηκε σήμερα όπως και ο Ε. Μπαντού), Ασαμόα, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν αναζητά την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να μπορέσει η ομάδα του στον αυριανό αγώνα να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΥΝΤΙΝΕ: Κωστής Μπότσαρης
Με βασικά προβλήματα τις απουσίες των τραυματιών Ντι Νατάλε, Ίσλα (σ.σ. χειρουργήθηκε σήμερα όπως και ο Ε. Μπαντού), Ασαμόα, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν αναζητά την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να μπορέσει η ομάδα του στον αυριανό αγώνα να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που αφενός θα διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης ένα όψει του επαναληπτικού της Τούμπας αφετέρου θα λειτουργήσει κατευναστικά για τα τελευταία αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Λόγος για τον οποίο “αναγκάστηκε” ο ιδιοκτήτης αλλά και κατ? ουσίαν πρόεδρος της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότσο, να δηλώσει δημόσια τη στήριξη του στην ομάδα και στο τεχνικό της επιτελείο.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο κ. Γκουιντολίν προσανατολίζεται σ? ένα σχήμα με τρεις στην άμυνα (Ντανίλο, Μπενατία, Ντομίτσι), πέντε στο κέντρο (Μπάστα, Αμπντι, Πατσιέντζα, Πίντσι, Αρμέρο) και δυο ποδοσφαιριστές στην επίθεση με τον Φαμπρίνι πίσω από τον Φλόρο Φλόρες. Την εστία των Ιταλών θα υπερασπιστεί ο διεθνής Σλοβένος Χαντάνοβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή της Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Παντέλι, Ρόμο, Αρμέρο, Μπάστα, Μπενατία, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εκστραντ, Φερονέτι, Νιούτον, Πασκουάλε, Αμπντι, Μπατόκιο, Πατσιέντζα, Πίντζι, Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες, Πίσκοπο.
Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είχαν προπωληθεί περίπου τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια σε Ιταλούς φιλάθλους και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους ο αριθμός των θεατών δεν περιμένουν να ξεπεράσει συνολικά τις δέκα χιλιάδες, αλλά προφανώς υπολογίζουν δίχως να έχουν κατά νου τους φιλάθλους του “Δικεφάλου”. Στην ήρεμη πόλη του Ούντινε αναμένονται και αστυνομικές δυνάμεις από άλλες κοντινές περιοχές καθώς ο όγκος των Ελλήνων φιλάθλων σε συνδυασμό και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν με τους οπαδούς της Παρτιζάν έχουν “θορυβήσει” τις αρχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.