Τσιρίλο: «Με οδηγό την Τότεναμ»

Εμφάνιση όμοια με αυτή του «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» θέλει από τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ουντινέζε, ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Εμφάνιση όμοια με αυτή του «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» θέλει από τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ουντινέζε, ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Europa League και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Τσιρίλο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103.fm». Αναλυτικά δήλωσε:
 
Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: «Θα είναι σίγουρα κρύα στο Ούντινε. Θα έχουμε πρόβλημα με το χιόνι είναι η αλήθεια. Πάντα ήμουν αντίπαλος της Ουντινέζε. Θεωρώ ότι και εγώ και όλοι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ολοι περιμένουμε αυτόν τον αγώνα».

Για τις απουσίες Ντι Νατάλε και Ισλα: «Σίγουρα είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την Ουντινέζε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Είναι μία πολύ καλή και εξελίξιμη ομάδα η Ουντινέζε. Είναι καλό για εμάς που θα λείπουν Ντι Νατάλε και Ισλα. Εμεις πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ν παίξουμε πάθος και να δώσουμε το 100% σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να συνεχίσουμε το αήττητο σερί, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι όμως ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα και ελπίζω να συνεχίσουμε το όνειρο στην ευρωπαϊκή μας πορεία και μετά την Ουντινέζε».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες για το παιχνίδι με την Τότεναμ: «Το εύχομαι να γίνει ένα ανάλογο παιχνίδι. Θα πρέπει να έχομε την ίδια φιλοσοφία. Φέτος τα πηγαίνουμε φανταστικά στο Europa League και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό».

Για το τι έφταιξε για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας στα δύο ημίχρονα με τον ΟΦΗ: «Δείξαμε δύο καλά πρόσωπα και στα δύο ημίχρονα. Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά, πετύχαμε δύο γκολ ενώ ήμασταν εξαιρετικοί και αμυντικά. Στο δεύτερο μπήκαμε για να κρατήσουμε το σκορ, ξέραμε ότι δεν ήμασταν μόνοι μας στο γήπεδο και ο αντίπαλος θα έψαχνε το γκολ. Ο ΟΦΗ έκανε κάποιες ευκαιρίες, εμείς κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας και πετύχαμε το στόχο μας».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό το παιχνίδι με τον Αρη: «Για μένα και για όλη την ομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Δεν είναι σημαντικό μόνο για εμάς αλλά για όλη τη Θεσσαλονίκη γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Το σωστό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ουντινέζε. Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Αρη, όμως».

Για την αποχώρηση του Κοντρέρας: «Ο ΠΑΟΚ έχασε έναν μεγάλο παίκτη και ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο. Για μένα ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Αυτή είναι όμως η ζωή. Εύχομαι κάθε καλό στον Πάμπλο και ξέρω ότι εύχεται και αυτός ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του κόσμου στο Ούντινε: «Δε θα είμαστε μόνοι μας, Θα έχουμε τη συμπαράσταση των φίλων μας και η Ιταλία θα έχει την ευκαιρία να μάθει ποιος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους έχουμε δίπλα μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.