Αιχμές του Κιν για τον Αζάρ

Ο Ρόι Κιν υπογράμμισε πως αν ήταν συμπαίκτης του Εντέν Αζάρ θα τον κλωτσούσε, μετά τα όσα δήλωσε για μια πιθανή μετεγγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρόι Κιν υπογράμμισε πως αν ήταν συμπαίκτης του Εντέν Αζάρ θα τον κλωτσούσε, μετά τα όσα δήλωσε για μια πιθανή μετεγγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση του Βέλγου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στους Παριζιάνους, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά, ο Κιν τόνισε: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους παίκτες. Υπέγραψε πέρσι μια επέκταση του συμβολαίου του για άλλα πέντε χρόνια. Είδαμε όλοι πόσο καλός ήταν πέρσι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ξαφνικά λέει αυτές τις βλακείες στην παραμονή ενός μεγάλου, πολύ μεγάλου αγώνα. Εάν ήμουν εγώ ένας από τους συμπαίκτες του, θα τον κλωτσούσα. Κάποιοι μεγαλύτεροι και περισσότερο έμπειροι παίκτες πρέπει να τον συγκρατήσουν. Είναι ένας ταλαντούχος, πραγματικά πολύ ταλαντούχος νέος, αλλά η συμπεριφορά του ακόμη και χθες το βράδυ ήταν σαν ενός κακομαθημένου παιδιού. Είναι πραγματικά ντροπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.