Όλα ανοιχτά με Μανωλά

Η Έβερτον επιμένει, η ΠΑΕ και ο παίκτης περιμένουν επίσημη πρόταση και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Έλληνας αμυντικός παραμείνει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η Έβερτον επιμένει, η ΠΑΕ και ο παίκτης περιμένουν επίσημη πρόταση και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Έλληνας αμυντικός παραμείνει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Κώστα Μανωλά και την Έβερτον συνεχίζεται. Αυτό που υποστήριζε το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Θεόφιλος Καρασσαβίδης, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί την αγγλική ομάδα στις διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα άσσο και την Ένωση, μέσα στις επόμενες ώρες θα κατατεθεί επίσημη πρόταση τόσο προς την ΠΑΕ, όσο και προς τον παίκτη. Εάν η συγκεκριμένη πρόταση ικανοποιήσει τις δύο πλευρές, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (31/1). Προς το παρών πάντως, πρόθεση της διοίκησης είναι να βρει χρήματα και να καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μανωλά, έτσι ώστε και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και να έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του το καλοκαίρι με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του δικεφάλου και περιμένει τις εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του, αφού, όπως είναι γνωστό, από εδώ και στο εξής έχει δικαίωμα να συζητήσει και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα, το που θα θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι. Την ίδια ώρα, σε μέσα ενημέρωσης από τη Μεγάλη Βρετανία γίνεται λόγος για συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Έβερτον για τον Μανωλά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.