Μένει Κύπρο ο Ανγκέλοφ

Ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός της Ανόρθωσης, Στανισλάβ Ανγκέλοφ, ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Κύπρο.

Ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός της Ανόρθωσης, Στανισλάβ Ανγκέλοφ, ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Κύπρο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στα βουλγαρικά ειδησεογραφικά μέσα, τόνισε πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος στην ομάδα του με την οποία και ευελπιστεί να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ανόρθωση. Εγώ είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα παραμείνω αφοσιωμένος στην ομάδα μου μέχρι το τέλος. Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές και εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο 33χρονος άσος.

Για τον Αγνκέλοφ υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέφεραν πως για τον Βούλγαρο παίκτη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Λέφσκι Σόφιας, ομάδα στην οποία πραγματοποίησε πολύ καλή καριέρα από το 2001 μέχρι και το 2007. Στο παρελθόν ο άσος της Ανόρθωσης αγωνίστηκε και στις ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κότμπους και Στεάουα Βουκουρεστίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.