Με τα αυτιά σε Φάληρο και Μαρούσι

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Βέροια (15:00, Novasports 2) και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1), για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Βέροια (15:00, Novasports 2) και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1), για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της αγωνιστικής την Κυριακή. Στις 15:00 ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, προκειμένου να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 64 βαθμούς, ενώ η «Βασίλισσα» του Βορρά βρίσκεται στη 14η θέση με 24 βαθμούς.

Στις 17:15 είναι προγραμματισμένες δυο αναμετρήσεις. Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην δωδέκατη θέση με 24 βαθμούς.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θέλει το «τρίποντο», προκειμένου να αναρριχηθεί και πάλι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον Λεβαδειακό και στοχεύουν μόνο στη νίκη. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 28 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η Ένωση θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν το «διπλό», προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά, που χωρίζει τις δυο ομάδες στον ένα βαθμό και παράλληλα να τονώσουν την ψυχολογία τους, εν όψει της συνέχειας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 46 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, ενώ οι «πράσινοι» έχουν 42 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 
Καλλονή-Πλατανιάς 2-1 
Παναιτωλικός-Ξάνθη 2-2
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 
Ολυμπιακός-Βέροια (15:00, Novasports 2) 
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, , Novasports 4) 
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 7) 
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) 

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 
Ατρόμητος-Ηρακλής (19:30, Novasports 1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.