Η Ελλάδα ανέλαβε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2012

Στην Αθήνα ανατέθηκε η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων ταεκβοντό του 2012.

Στην Αθήνα ανατέθηκε η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων ταεκβοντό του 2012. Την (ομόφωνη) απόφαση πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ταεκβοντό στο Καζάν της Ρωσίας, στο περιθώριο του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά που αρχίζει αύριο, με ελληνική μάλιστα συμμετοχή. Η διοργάνωση, ενδιαφέρον για την οποία είχαν δείξει Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Αζερμπαϊτζάν (Καμπάλα), θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Την ελληνική υποψηφιότητα παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαΐδης, και η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Παναγιώτα Ψαράκη, η οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάληψης από τη χώρα μας ανάλογων διοργανώσεων.

«Θεωρώ απαραίτητο να διεκδικούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς η χώρα μας έχει ανάγκη από την οικονομική ενίσχυση που θα προκύψει με την έλευση περισσοτέρων των 1000 αθλητών, προπονητών και παραγόντων που θα πάρουν μέρος στους αγώνες. Ενας τέτοιος αριθμός επισκεπτών που θα παραμείνει στην χώρα μας επι μία εβδομάδα μας ενισχύει οικονομικά και κυρίως τους επιχειρηματίες της πόλης. Ταυτόχρονα εμπνέει τους νέους να έχουν υψηλά ιδανικά», είπε η κα. Ψαράκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.