Φοιτητές στην Αγιά Σοφιά

Φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα επισκεφτούν το εργοτάξιο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα επισκεφτούν το εργοτάξιο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Συγκεκριμένα, η Ένωση ανέφερε:

«Την εκπαιδευτική επίσκεψη περίπου 100 φοιτητών του έκτου εξαμήνου της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συνοδευόμενων από καθηγητές του ΕΜΠ, θα δεχτεί αύριο το εργοτάξιο του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι φοιτητές του Μετσόβιου θα ξεναγηθούν στα έργα σε δύο γκρουπ προκειμένου να τους γίνει ξενάγηση αλλά και ακριβής ανάλυση των μέχρι σήμερα εργασιών πάνω σε ειδικά μαθήματα του εξαμήνου τους.

Το σύνθετο έργο του νέου μας γηπέδου έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων πολυτεχνικών τμημάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης που έχουν στείλει αντίστοιχες επιστολές στη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ εκφράζοντας το ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές και σεμιναριακές επισκέψεις στο εργοτάξιο. Κάτι που βεβαίως αποτελεί τιμή για όλους τους εμπλεκόμενους στο μεγάλο αυτό έργο της ιστορίας της ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.