Λεμπρον: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι δεν θα μπούμε στα πλέι-οφ»

Ο Λεμπρον Τζέιμς δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει δημόσια πως έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων βέβαια, είναι μια διαφορετική ιστορία.

Ο Λεμπρον Τζέιμς δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει δημόσια πως έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων βέβαια, είναι μια διαφορετική ιστορία. 

Ο Τζέιμς παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο ESPN πως σε κάποιο σημείο της σεζόν δεν ήταν σίγουρος αν οι Καβαλίερς θα έφταναν στα πλέι-οφ:
«Κάποια στιγμή σκέφτηκα, οκ, θα μπούμε στα πλέι-οφς; Και απέρριψα τη σκέψη ως γελοία». 

Οι Καβς έχασαν 9/12 παιχνίδια τους κατά τη διάρκεια του ντεφορμαρίσματος τους μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Και ο ίδιος ο Τζέιμς επηρεάστηκε εκείνη την περίοδο, σκοράροντας κάτω από 20 πόντους σε 5 παιχνίδια και δείχνοντας ελάχιστη διάθεση στην άμυνα. 

«Σκεφτόμουν πως οκ, δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνουμε σε αυτή την ομάδα. Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά δεν μπορούμε να αφήσεις τον εαυτό σου να παραιτηθεί. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περιμένουν πράγματα από σένα, τόσα πολλά παιδιά που περιμένουν έμπνευση από σένα. Ο ίδιος μιλάς για το πώς μπορεί ο καθένας μας να είναι εξαιρετικός κάθε μέρα. Έτσι πάτησα τον προσωπικό μου διακόπτη λίγο πριν την trade deadline, την τελευταία ημερομηνία μεταγραφών». 

Ο Τζέιμς θα αντιμετωπίσει για τέταρτη σερί φορά τους Γουόριορς στους τελικούς. Ως τώρα μετρά 34.0 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 8.8 ασίστ στα πλέι-οφς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.