Όρθια η Βέροια, 1-1 στην Καλλιθέα

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση της Καλλιθέας με τη Βέροια καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1.

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση της Καλλιθέας με τη Βέροια καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1. Οι Ημαθιώτες απέσπασαν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, καθώς ως τώρα η αθηναϊκή ομάδα κατέγραφε στο ενεργητικό της τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τους δύο μονομάχους να υπερτερούν κατά διαστήματα. Τα δεδομένα στην αναμέτρηση άλλαξαν στο 39′ όταν ο Λανγκλέ κέρδισε πέναλτι από τον Αρβανίτη, το οποίο αξιοποίησε ο Κάντι ανοίγοντας το σκορ για το συγκρότημα της Ημαθίας.

Στην επανάληψη, ήταν εμφανής η διάθεση των φιλοξενούμενων να παίξουν συντηρητικά με στόχο να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Εντούτοις, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μαρουκάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη και ισοφάρισε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η Καλλιθέα αναζήτησε και το δεύτερο γκολ προκειμένου να φτάσει στην ολική ανατροπή, ενώ διαμαρτύρεται για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε αντροπή του Μιχαλόπουλου στο 67′.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Σταύρου, Παριανός, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης, Καλτσάς, Μιχαλόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν, Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.