Ηράκλειο: Εγκαινιάζεται η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου


Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), η οποία αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, που υλοποιήθηκε μετά από επίπονες προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου και με την ενεργή υποστήριξη της διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης και του υπουργείου Υγείας.

Όπως τονίζει η 7η ΥΠΕ, είναι η μόνη δομή που λειτουργεί στο πλαίσιο της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, παρέχοντας σε παιδιά και νεαρούς, έως και 18 ετών, πάσχοντες, τη δυνατότητα νοσηλείας και εξειδικευμένων, δωρεάν, δημόσιων υπηρεσιών ψυχικής υγείας. 

Η Κλινική ξεκίνησε τη λειτουργία της πιλοτικά στις 10-9-2014 και από τις 29-1-2015 παρέχει νοσηλεία με επτά κλίνες, ενώ τους επόμενους μήνες στόχος είναι η πλήρης ανάπτυξή της με άλλες 10 κλίνες. 

Τα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ θα πραγματοποιηθούν παρουσία του γγ του υπουργείου Υγείας, Πέτρου Γιαννουλάτου, των διοικήσεων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, της Περιφέρειας Κρήτης και άλλων φορέων του υγειονομικού τομέα. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00, στο αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ, με την παρουσίαση της κλινικής και του έργου της. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού από τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο, στις εγκαταστάσεις της κλινικής και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.