Παπαθεοδώρου: «Συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια»

Δεν βιάζεται να πανηγυρίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί σήμερα (2/6) να έσπασε την έδρα του Προμηθέα στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Basket League, όμως, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθοεδώρου, δεν βιάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τελική κατάταξη του πίνακα. Γνωρίζει καλά ότι η σειρά έχει ακόμη πολύ δρόμο.  

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Πάτρα, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι περίπου όπως το περιμέναμε ως προς τον βαθμό δυσκολίας. Καταφέραμε να ελέγξουμε τα πράγματα που θέλουμε και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση μας και είχαμε ένα μικρό προβάδισμα για περίπου 33 λεπτά. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε όταν ο Μάκης Γιατράς άλλαξε το σχήμα του αρκετά νωρίς. Αυτό μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη δημιουργία, αλλά η είσοδος του Βαγγέλη Μαργαρίτη μας έδωσε τη δυνατότητα να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας από έξω προς τα μέσα και την στιγμή που ο Προμηθέας πέρασε μπροστά, να βρούμε ρυθμό, να σκοράρουμε κάποιους εύκολους πόντους με τον Βαγγέλη και να πάρουμε τη νίκη». 

Και συνέχισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η σειρά είναι μεγάλη. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, παίζει καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει χτίσει χαρακτήρα. Παίζει με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως προβλημάτων, δείχνουν όλοι ότι ευχαριστιούνται την κατάσταση, έχουν ενθουσιασμό και θέληση, οπότε θεωρώ ότι η σειρά δεν θα είναι εύκολη για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί κάναμε απλά το 1-0».

Σχετικά με το κίνητρο των παικτών σε αυτούς τους αγώνες, τόνισε: «Ο καθένας προσπαθεί να βρει το δικό του κίνητρο, καθώς ουσιαστικό διακύβευμα δεν υπάρχει. Απλώς θεωρώ ότι ο Προμηθέας έχει κάνει μια πορεία, η οποία ούτως ή άλλως είναι πέρα από κάθε προσδοκία, όπως είπα ευχαριστιέται την κατάσταση, είναι όλοι χαρούμενοι με ό,τι κάνουν και είναι φανερό ότι υπάρχει κίνητρο. Για εμάς υπάρχει το γόητρο να επιστέψουμε στην 3η θέση μετά από κάποια χρόνια, έχουμε κάνει όλη την χρονιά μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Ταυτόχρονα υπάρχει μια πολύ μεγάλη καταπόνηση, καθώς είμαστε στο τέλος της σεζόν. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε ένα διάστημα έξι ημερών και καλούμαστε τώρα να παίξουμε αυτή τη σειρά. Θεωρώ, όμως, ότι και εμείς και ο Προμηθέας προσπαθούμε για το καλύτερο».

Όσο για το αν δόθηκε εντολή στον Δημήτρη Κατσίβελη να κάνει φάουλ στον Casey Prather με το σκορ στο 78-80, απάντησε: «Ναι, ήταν δική μας επιλογή. Ο Προμηθέας είχε καλό μομέντουμ και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ένα τρίποντο, που θα του έδινε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.