Παρών ο Βλοτινός

Με τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο στο πινγκ-πονγκ.

Με τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο στο πινγκ-πονγκ. Σε επτά περιοχές της χώρας θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών και θα συγκεντρώσουν συνολικά 555 αθλητές και 193 αθλήτριες. Οι προκριματικές φάσεις αφορούν στην Αττική (οι αγώνες θα γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Ανατολική Μακεδονία (Δράμα), τη Θράκη (Αλεξανδρούπολη) τη Μυτιλήνη και τη Χίο.

Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι στο σύστημα διεξαγωγής υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πώς είχαμε συνηθίσει τα προκριματικά των Πανελληνίων πρωταθλημάτων όλα αυτά τα χρόνια: Πρώτον, δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα το διπλό και σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα τα ζευγάρια του διπλού θα σχηματιστούν στην τελική φάση από τους αθλητές, οι οποίοι θα προκριθούν από τα προκριματικά. Δεύτερον, οι προκρίσεις στο απλό θα προκύψουν μέσα από δύο φάσεις. Η πρώτη θα είναι με γκρουπ των 3ων ή 4ων αθλητών/τριών και η δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, που θα έχουν πάρει την πρωτιά στο δικό τους γκρουπ.

Στους αγώνες της Αττικής πρόκειται να πάρουν μέρος 232 αθλητές και 74 αθλήτριες. Ομοίως στις υπόλοιπες περιοχές οι συμμετοχές είναι: Στη Θεσσαλονίκη 126 άνδρες και 34 γυναίκες, στην Πελοπόννησο 91 και 20, στη Θράκη 33 και 21, στην Ανατολική Μακεδονία 39 και 14 και στα δύο νησιά (Χίο και Μυτιλήνη) 34 και  30 αντίστοιχα. 

Από τους αθλητές, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, δήλωσε συμμετοχή μόνο ο Γιάννης Βλοτινός. Ο αθλητής της γαλλικής Σαρτρ και πολυνίκης του θεσμού στο απλό ανδρών προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση με βάση την αξιολόγησή του στην παγκόσμια κατάταξη. Εξάλλου, ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας Νέων ανδρών και δευτεραθλητής στο απλό ανδρών το 2008, Στέφανος Μανουσώφ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται με την αμερικανική υπηκοότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.