Με τα αυτιά σε Κομοτηνή και Λεωφόρο

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ (15:00) και του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (19:30), για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ (15:00) και του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (19:30), για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 25η αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή, με την αρχή να γίνεται στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί στις 15:00 τον ΠΑΟΚ και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Νίκη για να κάνει το σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ θέλει ο «Δικέφαλος» του Βορρά. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς.

Στις 17:15 θα διεξαχθούν δυο αναμετρήσεις. Στη Βέροια, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 31 βαθμούς. 

Στα Πηγάδια της Ξάνθη, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Καλλονή και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Μόνο τη νίκη θέλουν και οι νησιώτες, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στη «μάχη» της παραμονής. Η Skoda Ξάνθη έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται στη 15η θέση με 14 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Παράλληλα, το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να πάρει και μια μίνι ρεβάνς από τους Περιστεριώτες, για τον πρόσφατο αποκλεισμό του από το κύπελλο Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο (05/03) 
Ηρακλής – Ολυμπιακός (αναβλήθηκε)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 2-0
Πλατανιάς – Πανιώνιος 0-0

Κυριακή (06/03) 
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 15:00 (Novasports3) 
Βέροια – Λεβαδειακός 17:15 (Novasports3) 
Skoda Ξάνθη – Καλλονή 17:15 (Novasports4) 
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19:30 (Novasports1) 

Δευτέρα (07/03) 
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 19:30 (Novasports1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.