Η Πίρσον πιστεύει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ εμπόδια, Σάλι Πίρσον, θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο αγώνισμά της από το μίτινγκ του Περθ της Δυτικής Αυστραλίας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ εμπόδια, Σάλι Πίρσον, θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο αγώνισμά της από το μίτινγκ του Περθ της Δυτικής Αυστραλίας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Ήδη μέσα στο 2012 άρχισε τους αγώνες με τη συμμετοχή της στα 100μ στο Μπρισμπέιν, όπου τερμάτισε σε 11.25 και, όπως δήλωσε, πιστεύει ότι φέτος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την περσινή χρονιά.

«Τα 11.25 που έτρεξα στο Μπρισμπέιν το Σάββατο έδειξαν ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και τα σχέδιά μου για το 2012 αρχίζουν να παίρνουν μορφή και τα εμπόδια είναι το επόμενο βήμα μου. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ΄ ότι ήμουν στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς. Όσο εξακολουθώ να νιώθω το σώμα μου, είμαι πεπεισμένη ότι θα παραμείνω δυνατή. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, αλλά ποτέ δεν θα πω όχι στη βελτίωση της επίδοσής μου» είπε η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου για το 2012, που τόνισε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πλειάδα πολύ καλών αθλητριών στο αγώνισμα κι έτσι αναμένεται και φέτος μεγάλος συναγωνισμός στα 100μ εμπόδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.