Παίζει με Αλγερία ο Ρονάλντο

Μετά την απουσία του από τα φιλικά κόντρα σε Τυνησία και Βέλγιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεκινήσει βασικός για την Πορτογαλία κόντρα στην Αλγερία, όπως είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Μετά την απουσία του από τα φιλικά κόντρα σε Τυνησία και Βέλγιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεκινήσει βασικός για την Πορτογαλία κόντρα στην Αλγερία, όπως είπε ο Φερνάντο Σάντος. 

«Ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει σίγουρα στον αγώνα με την Αλγερία» είπε ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης, που σχολιάζοντας το γεγονός πως ο επιθετικός της Ρεάλ, δεν προπονήθηκε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά τον τελικό του Champions League, είπε:

«Το ίδιο ακριβώς που είχε συμβεί πριν το Euro 2016 με τον Κριστιάνο και τον Πέπε, όταν και οι δύο είχαν αγωνιστεί στον τελικό του Champions League».

Δέκα παίκτες από την αποστολή του Euro 2016 έμειναν εκτός των επιλογών του Σάντος, άλλοι λόγω τραυματισμών ή, γιατί δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα στην χρονιά. Ο Σάντος είχε παραδεχθεί ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή του να επιλέξει την 23άδα, σε σχέση με αυτή που πήρε δύο χρόνια πριν.

«Εχω πολλές αμφιβολίες, έχω 23 παίκτες και πλήρη εμπιστοσύνη σε όλους», είπε ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και συνέχισε: «Υπάρχει ακόμη μία εβδομάδα, θα δούμε τι θα γίνει στις προπονήσεις και θα αποφασίσουμε. Υπάρχει, βέβαια, η βάση της ομάδας και μερικοί παίκτες είναι πιο κοντά στο να ξεκινήσουν από κάποιους άλλλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.