«Απερίσκεπτη η Σαράποβα»

Σκληρή κριτική στην Μαρία Σαράποβα άσκησε ο πρώην επικεφαλής της WADA Ντικ Πάουντ, μετά την αποκάλυψη της ρωσίδας τενίστριας ότι βρέθηκε θετική στην ουσία Meldonium.

Σκληρή κριτική στην Μαρία Σαράποβα άσκησε ο πρώην επικεφαλής της WADA Ντικ Πάουντ, μετά την αποκάλυψη της ρωσίδας τενίστριας ότι βρέθηκε θετική στην ουσία Meldonium.

Η Σαράποβα, ισχυρίστηκε ότι λάμβανε φάρμακο με τη συγκεκριμένη ουσία επί χρόνια, αλλά δεν πρόσεξε ότι συμπεριελήφθη στη λίστα  με τις απαγορευμένες ουσίες από τον Ιανουάριο του 2016, με αποτέλεσμα να βρεθεί θετική στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Πάουντ, επικεφαλής της WADA από το 1999 έως το 2007, μίλησε για «απερισκεψία» της Σαράποβα, ισχυριζόμενος ότι θα είχε ενημερωθεί για την απαγόρευση της ουσίας ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ η ίδια τόνισε ότι ενημερώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου.

«Η Σαράποβα έκανε μεγάλο λάθος και έπρεπε να ξέρει τις συνέπειες. Κάθε φορά που γίνεται λάθος στη λίστα, η ειδοποίηση γίνεται στις 30 Σεπτεμβρίου πριν από την αλλαγή. Έτσι είχε τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για να σταματήσει ό, τι έπαιρνε. Όλοι οι παίκτες του τένις είχαν ειδοποιηθεί και η ίδια έχει ιατρική ομάδα. Μιλάμε για απερισκεψία πέραν πάσης περιγραφής», είπε ο Πάουντ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε μιλώντας στο BBC και ο πρώην νικητής του Γουίμπλεντον Πας Κας:

«Το φάρμακο ήταν ύποπτο εδώ και πολλά χρόνια. Βρίσκω δύσκολο να πιστέψω ότι η Σαράποβα δεν το ήξερε».

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.